Malin - Kort & Godt -

Merker at jeg allerede har falt inn i slike "kjærestevaner" som jeg aldri skulle rote meg borti igjen. Sofa. God mat. Avslapping. God mat. Sofa. God mat.

Har ingenting i mot å ha kjæreste. Tvert imot, jeg har aldri hatt det bedre, men når det kun var meg å ta hensyn til. Ja. Da var ting litt "lettere" med tanke på trening og kosthold. Ikke kan jeg lage mat. Jeg har/hadde blitt utrolig glad i å jogge. Det må jeg bare få igang igjen. Kjærestetilværelse betyr ikke latskapstilværelse.

Nå skal jeg være med mannen på dugnad. På barneskolen.
 

Når man får steikepanne i gave <3
(Og det trengte jeg også ifølge han selv!) Så nå kan tilogmed kanskje jeg lage mat! Hvertfall bare til meg selv!

Årets outfit:Jeg føler meg så utrolig lekker når jeg bare tusler rundt i stilongs og ullvangtrøye dag ut og dag inn. Men men. Det er kaldt. Og jeg er mye ute. Og forresten. Det der er seriøst den BESTE boblejakka. Fått av mannen!

Jeg må bare igjen si hvor høyt jeg elsker dette stedet. Jeg elsker når kulda river i kinna mine. Når det knaser i snøen. Når Ailo stikker nesa si ned i nysnøen som har lagt seg, og ruller rundt av glede. Frostrøyken. Og ja. Alt dette kan også sikkert oppleves på østlandet. Men ikke med den utsikten. Og den tørre luften. Og dette fine mørket. Og ikke minst nordlyset. Nordlyset som jeg har drømt om, og som levde opp til alle forventningene mine <3

Nå skal jeg på jobb. Deretter er det langhelg. I morgen skal jeg pakke inn masse pakker. Fredag skal vi se Harry Potter. Herregud, jeg gleder meg! Og lørdag skal vi på marked.

Jeg har julestemning <3

Torsdag. Og jeg har fri. Har også fri i morgen. Lørdag skal jeg jobbe på Rema. Og deretter skal jeg på fænsi selskap med kokken. Og ørten andre kokker. Og jeg kan ha på meg kjole. Og pynte meg. Slikt jeg liker. Juhu.
Hvertfall. Idag har jeg hatt fri. Og det er herlig. Selv om det er fri, så våkner vi tidlig her i heimen. Jørn Inge syns vi hadde sovet KJEMPELENGE, og da var klokka 7:30. Så vi stod da opp. Vaske leilighet(er). Herlig lunch ute.

Bursdags"barn" i heimen. Ailo er nemlig 1 år idag. Min store-lille gullklump <3

Dagen ble feiret med hundekake til Ailo. Bestod av brødskiver, skinkeost, skinke, leverpostei og schmakos.
Jørn Inge bakte sjokoladekake til meg som jeg kan kose meg med ikveld. Han har unga hos seg i helga. Så da blir det Ailo og meg. Og det er jo også koselig!
Ah, herlige liv <3

Ah,hvor skal man egentlig starte. Er så sinnsykt mye på kort tid. Hva kan man si? Jeg har aldri hatt det bedre.
Elsker stedet. Elsker menneskene. Elsker klimaet. Elsker jobben. Elsker faktisk absolutt alt. Er faktisk så glad om dagen. Så lykkelig. At det egentlig nesten ikke er mulig.

Det er så pent rundt her. Jeg får tårer i øynene med en gang. Ailo elsker stedet minst like høyt som meg. Ikke bare er det snø som han kan grave nesa si ned i. Og hele seg selv også egentlig. Han har fått seg nye venner. Naboen har tre tisper som vi går tur sammen med. Og han er helt i lykkesrus. Dessuten har ei lita naboejente på rundt 11-12 år lagt sin elsk på han. Hun er her etter skolen og går tur med han. Og det er bare fint. Slipper jeg å ha dårlig samvittighet dersom det skulle gå noen timer uten at jeg er der.Og han digger Jørn Inge. Enda en person som vil tulle, kose og leke med han. Ailo gråter tilogmed hvis Jørn Inge går ut døra.

Jobben er utrolig! For noen mennesker! For et sted! Jeg merker allerede at jeg kommer til å få det utrolig bra der!

BFF

Ja. Hva kan man si. Eller skrive. Det er fantastisk. Godt å ha Jørn Inge her. Han er så utrolig, utrolig snill. Godt å ha han i nærheten. Komme hjem til middag. En som bryr seg. Ikke bare om meg, men også dyra mine. Ha noen å le med. Slappe av med. Ha det gøy med. Og hyggelig. Han er helt fantastisk!


Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits