Malin - Kort & Godt -

og DER gikk det opp for meg. At jeg faktisk skal flytte. Nest siste natt i leiligheten. Siste natten alene. Og jeg gråter. Akkurat nå er det ufattelig trist. Og skummelt. Og merkelig. At jeg ikke skal bo her mer. Her i leiligheten det har skjedd så utrolig mye. Mange minner. Her alt startet. Og sluttet. Og nå slutter enda et kapittel. Og et nytt et starter. Et helt annet sted. Annet landsdel. Så klart jeg gleder meg. Jeg gleder meg utrolig mye. Men det er så rart. Det har blitt så trygt her. Min leilighet. Mitt sted. Og nå skal dette startes på nytt.

Et nytt liv på en måte. Bare ikke her.

Jeg ler av folk som kommenterer "anonymt" på bloggen min. Altså kommentarer som jeg må godkjenne før de vises. Er ikke vanskelig for meg å finne ut av hvem som skriver da skjønner du. Du tror du er "anonym", men etterlater likevel spor. Jeg ler.


Så sant.

Rot

Utrolig hvor mye rot man har klart å samle opp i løpet av kun de to årene jeg har bodd her! Og jeg har så mye! Men pakke er faktisk gøy. Hvertfall når jeg har noe gøy å pakke for.

Litt styr med kattetull. Har lenge lurt på hvordan jeg skulle frakte de nordover. Først var planen å ha de med i bilen. Desverre er det kun Ailo som er rabiesvaksinert. Vi har hadde planer å kjøre om Finland. Kokken og jeg. Så det var bare å glemme. Så tenkte jeg å sende de med fly. 2200,-, og da spurte jeg om prisen på èn katt! Og jeg som har to. Så da blir det å kjøre. Bare ikke via Finland. 35 mil lenger både for oss og dyra. Pytt pytt. Jeg har godt selskap i bilen, så jeg kommer til å kose meg! Blir spennende å se åssen kattene klarer seg så langt. Oss og dyrehagen. Herregud, og vi skal sove på hotell. Med alle dyra. Det kan bli en artig opplevelse!

Taxi, kom hjem! Du må jo bli med!


Jeg er i Norge. For alltid denne gang. Ikke tilbake til DK. Men jeg lever. I beste velgående. Tilbake til hverdagen. Normale rutiner igjen. Lykkelig hund. Lykkelig katt. Lykkelig eier! Ailo koser seg hele dagen sammen med meg. Celia koser seg hele natten. Helt inntil meg. Og malende. Hele tiden.

I dette øyeblikket koser Ailo seg i sofaen.


Vi har det så ålreit om dagen. Han er så tullete og teit. Han får meg i så godt humør, kan ikke annet enn å le av den fjolla der! Nå starter jo "møkka-sesongen";Ikke alltid like praktisk med et ønske om at alt av interiør skal være hvitt. Hvertfall ikke når Ailos favorittsyssel er å bade i gjørmehull. Han tar seriøst sats og stuper oppi.

Dagene går fort. Nå er det bare 10 dager til jeg flytter. Og jeg pakker. Kjører lass til mamma og pappa. Og pakker.

Det står pappesker overalt nå. Får nesten spasmer av alt rotet her. Og begrenset pakking er vanskelig. Kan ikke ha med meg mye med tanke på at Ailo tar hele bagasjerommet. Så i dag har jeg begrenset sko fra ca. 60 par og ned til 13. Ikke verst det akkurat! Godt liv. Ting er bra! Fantastisk!

Jeg feller en tåre og tenker på alle de gode minnene. Alle de gode menneskene jeg har blitt kjent med her. Alle de dyktige lærerne som har gitt meg inspirasjon. Alle de artige historiene som har blitt fortalt. Alle de fantastiske byturene vi har hatt sammen. Alle skoletimene. Med både glede, latter og gråt fra noen (feks. undertegnede). All ergrelse og fortvilelse for oppgaver, eksamen, prøver. All jubel for gode karakterer. Alle søvnløse netter som har gått til skriving. All den billige alkoholen som vi har hatt stor glede av. Alle timene som har blitt brukt på senteret. Alle overraskelser og skuffelser. Jeg feller en tåre for at dette er siste dagen. Siste dagen jeg sitter her og skriver. På E45. Siste gang jeg bor her. Siste gang jeg sover her. Siste gang jeg pakker kofferten for å reise hjem. Siste gjensyn med mange mennesker. Ingen flere fronterprøver. Ingen flere eksamener.

Jeg feller en tåre for alle dere som har gjort dette til en ubeskrivelig og uforglemmelig periode i mitt liv.

 

Gratulerer til dere alle!

I morgen er denne her forhåpentligvis uteav min verden, og jeg er om ikke enda mer lykkelig!
JEG SKAL FLYTTE! OM 22 DAGER!!!

Og derfor forbeholder jeg meg retten til å bruke Caps Lock! Herreguuuuud!

Jeg gruer meg; flytte så langt unna mine kjære foreldre som jeg er vant med å se hele tiden (snufser litt for det).

Men det skal bli SPENNENDE og NYTT og GØY og.. SPENNENDE! Jeg er rusa på flytte-lykke-skremmende-men-gøy-tanker!

Btw, Alta it is!I helgen er jeg kun en stor, grønn laban.

Som just har kjøpt seg (mye) motivasjon!

Jeg fryser det er så kaldt her. Da kan jeg holde meg våken. Blogg er en fin unnskyldning. For å "koble" ut litt. Fra skolearbeid. Alle mine blogginlegg er et resultat av avkobling. Få dager igjen. Nesten ingen dager igjen. Stå nå på Malin. Klapp på skulderen. Hvertfall. Jeg fryser. Og jeg har kun en ullsokk.

Med sebra på. Men jeg savner den andre sokken min. Et sted på dette bittelille rommet må den jo være. Kan ikke huske at jeg har tatt av meg en ullsokk utendørs. Så for å kompensere (prøver hvertfall):

Tre sokker. Det funker dårlig. Veldig dårlig. Og fortsatt like kaldt. Så gudskjelov; snart jul. Jul er ullsokkegaver. Og jeg blir like glad for det. For det trenger jeg! Hvertfall nå som jeg bare har en ullsokk. Og i tillegg skal flytte så langt nord at jeg kommer til å bo i ullsokker 360 dager i året!

Haha, innlegg om sokker. Nei, nå. Malin. Back to work. Og forresten. En ting som kjennetegner meg; jeg har aldri like sokker. Sokkene mine ligger ikke i par. Og jeg tar de jeg finner. De skal ha farge. Og blir det hull i en sokk, så kaster jeg ikke begge. Det er ikke noe vits. Og slik sitter jeg da igjen med ørten enersokker som ikke har en partner. Eller hvis verdensmester-i-å-gjemme-sokker-Ailo har vært ute på ferde!

Haha, jeg ler av meg selv. Tilbake til urinportfolio. Nå har jeg snart blitt som disse "kule" bloggerne som oppdaterer hver time. LOL.

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits