Malin - Kort & Godt -

Idag har vi endelig fått Dyrepleier-jakker. Nå gjenstår det bare å bli ferdigutdannet!


Så i kveld skal jeg feire jakka med et par glass vin, Vet. Sygeplejeoppgave, urinportfolio & Hofteleddsdysplasi-framføring. Fins alltids noe man kan feire!

Tumblr_l90e09zqhv1qbfh7wo1_500_large

Tida løper virkelig! Herregud, det er utrolig FÅ dager igjen! OMG, hvor har snart ti uker blitt av?! Og hva skal jeg gjøre når disse ti ukene er ferdig? Jeg lider av indre uro om dagen. Ingenting er på grep. Men jeg er glad da :) Er noe som gjør meg glad fordet om!

Har pratet med Ingvild idag. Lenge. Nesten en time tror jeg. Ingen får meg til å le så mye som det hu gjør! Bare jeg tenker på a' kan jeg ikke annet enn å bli i godt humør! Halvhjertet forsøk på å vise at jeg har skolemotet oppe!

Loppemarked er bra. Man finner som regel et eller annet man faller pladask for. Det gjorde jeg på lørda'n.

Nydelig kamera. Satser på å få tak i film til det når jeg er i Køben i helga (Noe jeg anser som ganske umulig). Btw, de glass-ring-merkene på bordet lot jeg være der med vilje! Haha

Har lett etter slike en god stund. Endelig! Juhu

Telysestaker. Feinde flotte. Nei, nå skal jeg på Bilka. Altfor lenge siden sist gitt.


Jeg virkelig elsker kjoler. Sko og kjoler; Kan aldri få nok. Mine siste, fine kjøp:


Jeg skal ikke skryte på meg at jeg tar meg like så godt ut som det disse damene gjør. Men kjolene er utrolig fine i virkeligheten! Den første blir min galla-kjole <3Oj, tiden flyr. No fryktelig fort også! Kan ikke si at de store greiene har skjedd. Mesteparten av nattestiden har gått til eksamensskriving. Ikke en eneste natt den siste uka har jeg lagt meg før 02:00, og det har jeg merket nå i helga. Fredag var vi ferdig på skolen 12, så jeg reiste hjem og sov til 16. Sovna igjen 11, og sov til 10. Idag (søndag) var jeg oppe 8, sovna igjen 11, og sov til 15. Jeg vurderer faktisk å legge meg igjen for å sove til i morgen. Desverre har jeg en prøve som skal leses til. I morgen er det muntlig prøve (grøss). Jeg er så muntlig-pyse, selv om jeg absolutt ikke har noe å grue meg til!
1 stk. meganachosporsjon2 stk megakyllingburgerporsjoner

(Lene, jeg beklager at jeg ikke har noen bilder av deg fra Lucca. Du hadde motlys.)

Lørdagskvelden brukte vi hos Loids Of The Rings.

NAM! Malin elsker Oreo-kake! FLINKELENE!

Vi fikk nok sukker! Og lo! Jeg er støl i kjeven idag. Btw, så spiste jeg potetgull med ketchup, det var godt!

Tusen takk <3

Sitter her fortsatt med denne eksamensoppgaven. Det går jo framover da. Og jeg skal nok bli ferdig også. Og fornøyd. Det er bare så spennende at jeg bare blir sittende å lese meg gjennom masse, masse interessante fakta! Men nok om eksamen. Jeg har tross alt en tenkepause nå i 5 min.
Verdens snillest mamma skal reise innom Strømmen en dag og kjøpe neglelakk til meg og sende den i posten til meg. Og da bli jeg glad. For den neglelakken ønsker jeg meg. Og jeg tror ikke de har den i Danmark. Også er det koselig å få post. Jeg får aldri post. Så hvis noen vil sende post. Så er det bare å sende. Jeg venter forsatt fra noen ;)

Når denne eksamensoppgaven er ferdig skal jeg blogge om noe mer spennende. For hvor spennende er det å lese om dette hver eneste dag? Det ville ikke jeg synes. Sikkert derfor ingen kommenterer heller. Akkurat det kan være det samme. Og forresten. Idag vant Alta 3-1 mot Strømmen. Jeg bare nevner det lizzzzzm.

Noen vil påstå at jeg er en smule.. Annerledes.. Bare sånn hyggelig da.
Hvertfall, siden jeg har en liten "pause" fra skoleting, vil jeg dele ti (annerledes) fakta som noen kanskje ikke visste. Men som mange veit allerede også.
  1. Jeg spiller altfor mye minesveiper, og har en rekord på 89 sek på ekspert.
  2. Jeg har virkelig en greie for tall.
  3. Jeg har et stort behov for å være aleine en del, og finne på ting aleine. Reise bort, gå på kino, ut å spise. Slike ting.
  4. Jeg vil påstå at jeg har en mye høyere smerteterskel enn mange andre. Har ingenting imot litt smerte nå og da.
  5. Jeg er fryktelig redd for overnaturlige fenomener.
  6. Jeg gråter fort av fine ting; Fin natur, fine bilder, fine samtaler, fine bøker, fin musikk, fine dyr. Og nesten alle andre fine ting.
  7. Jeg liker ikke GPS. Skal jeg et sted ser jeg på et kart før avreise. Og deretter ser for meg veien i hodet mens jeg kjører. Hvem trenger GPS?
  8. Jeg elsker å skru sammen IKEA-møbler.
  9. Det eneste jeg ønsket meg til jul når jeg var 18 år var en gammel skrivemaskin. Og det fikk jeg!
  10. Jeg har en smule for høye forventninger til meg selv. Ingenting blir bra nok, selv ikke det beste.

Er det virkelig en ting jeg hater med meg selv, så er det skjelvingen min. Her snakker vi ikke småskjelving. Går det litt for lenge siden jeg har spist, snakker vi risting. Våknet for en time siden, ikke spist frokost enda, og nå er det såvidt jeg treffer dissa tastene. Jeg hater det hater det hater det hater det.
Og det er virkelig. Ja, jeg vil kalle det en funksjonshemming. Og jeg er så LEI! Og fanget i en ond sirkel; Kan ta medisiner - skjelve mindre - bivirkning av tablettene: KJEMPETRØTT. Eller: Drikke kaffe - skjelve mer - Være våken.
Malin er LEI.

Men nok klaging. Nå regner det ute, fin unnskyldning for å sitte inne og ærbe litt.
Arbeidsstasjonen. Orden i rotet. Slik jeg vil ha det.Senga er inntatt. Filmtid. "The terminal" på kanal 4. For en kveld i går! Guro, Karin og jeg bestemte oss for å reise ut en tur siden vi hadde fri idag. Og det blitt av en KVELD! Vi kom litt seint ut, treiginga må da ha litt tid til ordnings. Og takk Gud for døgnåpent alkohosalg!

Vi endte på Crazy Daisy som man alltid gjør. Kik var ikke åpent. Ikke Mocca heller. Ikke den engelske pub'en. Så da ble det Daisy. Og vi fikk masker der også, sånne kule. Som jeg desverre ikke har bilde av. Desverre har jeg ikke bilde av noe derifra. Herregud, dansker er rare. Så mange raringer. Vi lo. Og lo. Og lo. Og en gjeng vedsiden av oss, de klina. Alle med hverandre. Det tok helt av! og vi lo og var sjokka! Vi var der til det stengte (når det var er uvisst). Nachspiel. Og i seng i sjutiden. i Monika sin seng. Jeg låste meg ute. Kun i undertøy og et teppe. Og litt panikk!

Dagen derpå;

Vil ha alt, men ingenting smaker. Så en bit, og ingen suksess. Jeg vil egentlig bare ha melk. Så det har jeg drukket mer enn nok av. Trodde alle literne skulle komme opp når jeg jogga!
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits