Malin - Kort & Godt -

Onsdag reiser jeg til Norge igjen! Og jeg gleder meg! Jeg gleder meg så sykt til å se Ailo igjen at det gjør helt vont inni meg når jeg tenker på han. Fikk bilde av han istad

Han elsker å stå sånn med rompa opp i været, og gjerne hodet helt vridd under så han tilslutt stuper kråke. Snart er lille fjompen min 10 måneder. Sukk. Det har gått så fort.

Men før jeg reiser hjemhjem skal jeg en bitteliten tur til Alta. Det blir bra! Så får jeg sjekka ut byen litt lizzzzm.

Nei, Gud. Skrivesperra mi har løsna. Jeg har løsna. No skikkelig også. Og nå kan jeg bare skrive som bare det. Og jeg har skrivd to sider allerede. Og det er så godt. Så utrolig godt.
Ellers ok.
Nå vil jeg høre Vaporize.Broken Bells. Den er så fin.Sukk. Fin søndag folks.

Hei jeg heter Malin og jeg er 10 år. Det skulle man nesten tro. Veit du hva Guro og jeg brukte torsdagskvelden til?
Spille dataspill. Okei, det er kanskje greit. Men kanskje ikke når spillet heter "My animal Hospital" og er for barn fra 3+. Jeg tror spillet er vanskelig for de som er 3+/-10. det var vanskelig for meg til tider. Når jeg skulle operere enn tarmblokkade feks. måtte jeg bruke instrumentene i riktig rekkefølge. Og det er vanskelig for meg som tilogmed er utdannet veterinærsygeplejerske om ikke mange ukene (forhåpentligvis).
(Det skal nevnes at spillet bare kosta 20,-)
1 stk. kjempeivrig Guro.


Popcorn og øl må selvfølgelig til når baren er åpen på skolen. Og kake da, men den spiste jeg opp før jeg rakk og tenke på bilde. Sånn er det med god kake. Med kokosglasur. Nam.

1 stk. ivrig meg.

Prevensjonssprøyten er faktisk en vanlig vaksine. Og etterpå sier dyrlegen: Eier syns hunden er litt slapp, så den bør få en vaksine. Høhø. Jaha.

Og det er ganske mange "feil" i spillet, men hva kan man vente seg i et spill som er beregnet for barn 3+, og ikke jenter 20+? Men 3 timer gikk fort. Til tross for at det var ensformig. Haha. En bedagelig torsdagskveld!

Og en bedagelig fredagskveld; Jeg er kjip og legger meg nå. Klokka? 20:01.
Og forresten: Skrivesperra mi er borte. vekk. Jeg er lykkelig og glad takket være veilederen min! Hurra.

Egentlig skriver jeg bare nå for å drøye. Drøye lesing til prøve som jeg veit jeg egentlig bør gjøre. Og jeg veit ikke hvorfor jeg ikke gjør det når jeg veit så godt at jeg bør gjøre det. For meg og mitt eget beste. Jeg tror jeg er full av fakta. Hodet mitt har vel kanskje ikke plass til mer. Og hvor lenge har jeg vært her? Er det 4. uka vi er på?
Men hvertall. Så tenkte jeg å dele en fin sang. En sang som jeg syns er så fin. En sang som jeg fant på et spill på www.123spill.no. Den siden kan jeg også anbefale. Mange fine spill og fylle tiden med.

Bare hør på sangen. Ikke se på bildene. Det gidder hvertfall ikke jeg.

Egentlig har jeg lovt en del person er at jeg skal være flink i Danmark. Dyktig. Lese. Og jeg var det. jeg skal bli det. I morgen for eksempel. Jeg er det egentlig. Flink med andre ting. Bare ikke i kveld. ikke nå.

Edit: Vil du kanskje prøve spillet også? http://www.newgrounds.com/portal/view/221520

Jeg har to uvenner akkurat i dette øyeblikket.
- Eksamen
- Tid

Jeg har skrivesperre. Klarer bare ikke å komme i gang med den fordømte oppgaven! Det er så spennende og det er så gøy å lese om. Der er problemet - det er så mye. Og jeg veit ikke hvor jeg skal starte. Det eneste jeg veit er at jeg må starte. Om ikke akkurat i dag, hvertfall i morgen.


Jeg har mye på verktøylinja, men ingenting på arket.


Jeg hadde to helt SYKT bra titler, men jeg husker faktisk ingen av dem. Men hvertfall. Så var de hysterisk morsomt. Jeg lo. Av begge to. Og den ene fant Guro på, og den andre fant Ida på. Begge var artige. Men btw, såhar jeg hatt en dag. Litt av en kveld. og jeg har tatt bilder. Noen hvertfall,  men hvertfall fram til alkoholen tok meg. Litt for mye som alltid. jeg sa idag; max 2 øl. Det var liksom greit. Hva blei det. Hmmm, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10... Jeg husker ikke jeg altså. Hvertfall det. + drinker på Kik, men det snakker vi ikke om. De var teite idag.
Turist sa du?

Utsikt fra Koldinghus. Guro og jeg fikk sett det meste idag!

Litt opptreden i gatene også. Sånn er det når det er kulturnatt

Billig sa du?

Vi så masse kids danse. De var FLINKE.

Min lykke! Blir det bedre? Btw, søt sushi-fyr som veit hva Guro og jeg vil ha. 
Er det et tegn på at vi har vært der ltt for ofte?

Første sangen var fin og morsom.

Vi har funnet våres helt hemmelige gate.
Helt til vi introduserte den for alle de andre. den har forresten verdens søteste DJ. Han ligner på Kristian Ødegård.

Denne uka har vært lang. Føles ut som om den har vart i flere uker. Grunnen er at vi har Forsøksdyr. Jaja, kan du tenke. Ikke så artig som det høres ut som. Eller alt det praktiske er veldig artig!
Vi startet dagen med å eksprementere på mus. Vi skulle ta diverse blodprøver og mye sånt. Faktisk veldig interessant.


Og når den var ferdigstukket skulle vi snitte den i armhulen for å la den blø ut. Jeg tror ikke vi snittet godt nok, for den blødde. Ikke nok. Og den pustet. Vi fikk litt panikk, men det gikk bra.
I morger venter en ny dag. Med rotter. Og sying. Det er så gøy. Jeg elsker å sy!

Det er to ting som virkelig har satt spor i meg.
Doppler. Into The Wild.
Jeg vil bli villmarkens datter. Jeg har ingen erfaring, men jeg drømmer. Jeg vil leve av og med naturen. Kun meg. Og Ailo.
For noen måneder i første omgang. Det fins ikke noe som er mer vakkert og skummelt på en gang som det skogen er.
Jeg elsker at jeg frykter det, men jeg frykter at jeg elsker det også.

Et sted der ingen veit hvor du er. Du hører ingenting. Bare det du skal høre.
Jeg har også tenkt det at hvis det blir slik at jeg ikke får meg jobb til høsten, så vil jeg flytte ut i skogen og bo der litt.
Tenke litt på egenhånd. Være litt i fred. Bare for et øyeblikk hvertfall.

Men jeg er en stor pingle. Jeg er redd for teite ting. Sånne teite skrekkfilm-ting. Nøkken tilogmed er jeg redd. Og dyr. Ikke hva som helst, men hva hvis det skulle komme en bjørn feks.

Hvorfor skal det være så vanskelig å leve slik man ønsker, når det man ønsker er det simpleste i hele verden nesten?

Fylla har skylda for at jeg husker 30 % av kvelden i går. Det var hvertfall veldig morsomt da! Og god nachos til nattmat.
Og vi var flinke som kom oss tidlig hjem. Jeg er alltid like imponert når jeg våkner om morgenen og ser at jeg har husket alt det vanlige; Fjernet sminken, pusset tenner, tilogmed tatt på meg øredobbene jeg bruker til vanlig. Det mest imponerende er at jeg ALLTID har vesken + innhold fullstendig komplett! *klapp på skulderen*

Jeg liker jentene her nede, de er gøy, vi er gøy. :)

Hva skriver jeg i en jobbsøknad til et sted der jeg allerede er? Tips mottas med stort takk.

Malin


Jeg elsker Danmark. Offisielt. Jeg vurderer å flytte hit (etter at jeg har bodd i Alta vel og merke!)
Første uka. I bilder. Noen hvertfall.Frellsen-is! Det er godt! Hvertfall gammeldags med x-antall kuler, guff, syltetøy, sjokoladepinner med appelsinsmak og valgfri flødebolle. Jeg tar alltid flødebolle med marsipanbunn. Grunn nok til å like DK!


Stranda når det er fint vær.


Med potetgull, jordbær, vann og medfølgende skolearbeid. (Som desverre måtte vike for sola!)Og brann! Ikke minst! Samme dag som vi feiret Guro på Cafe Kik (og nachos). Noe jeg desverre ikke har bilde av!


Ha en fortreffelig lørdag. Det skal jeg med bilig alkohol!Da jeg var ute her i helga møtte venninnen min og jeg en fyr.
Disse to begynte å prate godt, mens jeg ble en passiv tilskuer.
Han hvisket og tisket til venninnen min og pekte bort på meg. Hadde jeg noe mellom tennene? Var kjolen min dratt opp?

Da venninnen min la fram saken en smule lattermild, viste det seg at han var redd for rødhårede jenter.
Han syns de var rett og slett kjempeskumle, og turte hvertfall ikke konversere med ei.
Og det var ikke måte på hvor mye skummelt han hadde hørt.
Noen myter er almennkjent; rødhårede er ville, de eier temperament. Og ja, det kan nok stemme.
Som han sa det; Rødhårede kvinner tar livet av menn fordi de er altfor ville. Menn dør av sjokk og fordi de blir utslitt.

Det er også skremmende mange som IKKE ønsker seg barn med rødt hår, grunnet deres frykt for at barnet skal bli mobbet eller fordi de rett og slett syns det er stygt. Du trenger å få genet for rødt hår fra begge foreldrene for at det skal slå ut. Du kan godt være bærer av det rødhårede genet uten å være rødhåret selv.

Det skal også nevnes at det er forsket på rødhårede og deres smerteterskel, og vi tåler mer. Det er tilogmed konstantert. Det skal også nevnes at det gjelder oppsiktsvekkende bare rødhårede kvinner, mens rødhårede menn tåler like lite som andre.

Er vi som er født rødhårede mer fryktet enn blondiner og brunetter? Vil vi bli en utdødd rase grunnet noe så simpelt som en helt vanlig hårfarge som tydeligvis skremmer bort det motsatte kjønn?
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits