Malin - Kort & Godt -

Jeg er en stor fan av The Body Shop. Har i så mange år jeg kan huske benyttet meg av produktene deres. Selv sliter jeg veldig med eksem og tørr hud, men denne kjeden har reddet meg betraktelig. Hele tiden finner jeg nye spennende produkter, og dette er nok min favorittbutikk av alle. The Body Shop har gode prinsipper om dyrevern, solidarisk handel, menneskerettigheter osv. Dette gjør at jeg kjøper produkter alltid med god samvittighet.
Derfor vil jeg gjerne komme med noen anbefalninger for alle dere lesere (som ikke er fryktelig mange)
aloeverafacerange
Disse produktene er absolutt å anbefale. Serien inneholder aloevera, noe som er lindrende for ømfintlig hud. Min hud har ikke vært i nærheten av å reagere på disse produktene (og det er første gang)
Aloe Gentle Facial Wash: Renseskum. Fjerner sminke og snavs. Bruker det hver kveld. Påfører deretter:
Aloe Soothing Night Cream: En fyldig nattkrem som lindrer og beskytter huden. Er innmari god mot huden!
En til to ganger i uken bruker jeg:
teatreeoiltreatmentrangeTea Tree Oil Face Mask: Rensende tea tree-olje i kombinasjon med kaolinleire dyprenser huden, og trekker ut overflødig olje og urenheter.
hempbodybutterDette er min nummer èn. For alltid. Etter ørten år på leiting etter en god fuktighetskrem. Her er den. Jeg klarer meg ikke uten. Selv benytter jeg meg bare av body butter, også på hendene. Denne her er veldig fet, men vel verdig.


coconutmilkbodylotion2Dette er sommer.
Coconut Milk Body Lotion: Lett og forfriskende, med pleiende kokosolje. Lukter en passe mengde kokosnøtt uten å bli for utpreget.
Coconut Body Scrub: Denne superskummende skrubbekremen er stappfull av det beste i kokosnøtten: Skallet fjerner døde hudceller og polerer huden, mens oljen fukter. Dufter helt fantastisk.

Men nå rekker jeg ikke mer. Prøve gett, i ernæring.
Ti Røde Nusselige Pakker Pyntet Billig Fra Christian = min regle for å huske de vannoppløselige vitaminene.
HejHej

Siden sist har jeg og fått prøvd ut to nye is.
fairtrade20chunky20monkey202
Chunky Monkey er en FANTASTISK nytelse! den overgikk ALL forventning. Jeg trodde ikke det var mulig å lage så god bananis. Denne hadde perfekt banansmak som var passe søt og passe intens. Sjokoladebananene er i perfekt størrelse, hvertfall for meg som liker litt store sjokoladebiter (mer smak, og mer og tygge i).
Toppen av kransekaka var valnøtter! De gav den siste finishen. Isen hadde fylde og godt innhold, og var 500 ml ren nyyytelse.
Karakter: 6. 

icecream672

Den andre er Cheesecake Brownie. her kommer jeg faktisk ikke på noe positivt å si. Ikke verdt 53 DKK i det hele tatt. Isen var en stor skuffelse. Jeg forventet en deilig ostekakesmak og med gode, store browniebiter. Det var det absolutt ikke. Ostekakesmaken kunne med fordel vært mer utpreget, og skulle inneholdt litt mer "ekstra". Jeg liker is med innhold, noe å tygge på. Noe som bryter den vanlige isen litt.
Karakter: 2 (jeg sa til Lene at den fortjente svak 4, men etter å ha tenkt på det litt har jeg funnet ut at det fortjente den ikke.)

Mye har skjedd. ting går fort, og blogg.no har vært teit. Trodde jeg ga det opp, men plutselig var det i orden igjen.

Mange ting har skjedd. Morsomme ting, triste ting, fine ting, søte ting.
Farta hit og dit. Hatt besøk. Hatt det kjempekoselig med jentene. Bada. Spist is så og si hver eneste dag.
Jeg har blitt tante til ei litta jente. Og jeg gleder meg så fælt til å holde den lille, dufte den lille, kose den lille. Og Oliver også selvfølgelig. Den lille godgutten vår :)
bilde 122
Den gang da Oliver var den lille babyen. *sukk*

Det er kun tre skoledager igjen. Og tre avsluttende prøver. Tre vanskelige prøver som jeg gruer meg til. Så er det kaizers. Tilogmed to dager. Dessuten gleder jeg meg til å sove på hotell i Odense. Det er så deilig aleine :D

Når jeg kommer hjem skal mitt nye liv starte. Hvor mange ganger har jeg vel ikke sagt det. Men jeg ønsker og vil. Sagt det før. Ønsk meg lykke til. Eller OSS, for dette gjelder Erik og!

Hundebehovet mitt øker mer og mer. Og hvertfall ikke mindre etter å ha vært sammen med disse to hjerteknuserne noen dager. En vakker dag har jeg min egen, nydelige hund <3
bilde 206 copy

Siden jeg egentlig har veldig masse og skrive, lager jeg heller flere innlegg. Da ser det mer ut. Og jeg liker ikke laaange innlegg med alt mulig svada. Her skal det deles opp.
Ha en fin kveld, jeg begynte å se på Inkheart, men bufringa tok så lang tid. I morgen er det ernæringsprøve. Kryss fingre og tær for meg.

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits