Malin - Kort & Godt -

Nå idet siste har det blitt alt for mye ben & Jerry's is på meg. Siden jeg gjør alt mulig annet enn å lese til prøver, så tenkte jeg at en bedømmelse er bra.
phishfood
Karakter: 4+
Phish food er den første jeg smakte. Nå begynner det å bli en god stund siden, men skal se hva jeg husker.
Jeg liker når det er masse ekstra i isen, og kanskje ikke så mye is. Så heldig som jeg var fikk jeg masse fisk. Disse var nydelige. Godt med marshmallows i isen. Kun sjokoladeis kan gi litt mye og kjedelig smak i lengden. Selv om jeg ikke er fan av marshmallows så var det overraskende godt!
chocolatefudgebrownie
Karakter: 4-
Tenkte denne måtte være fantastisk med to av mine favorittprodukter: Sjokolade og brownie.
Kjedelig i lengden med kun sjokoladeis. veldig skuffet over hvor lite brownies jeg fikk. Hørt om andre som har fått hele isen full med kakebiter. Det lille jeg fikk av brownies var veldig godt, og trakk karakteren opp noen hakk. Er nok fantastisk for sjokoladeelskende mennesker. (noe jeg egentlig er).
halfbaked
Karakter: 6-
Denne isen er satt sammen av brownie-isen og Cookie dough-isen.
En smaksopplevelse uten like! Spekket med godbiter. Masse brownies, deilige kakedeigbiter med sjokolade.
En deilig og fin sammensetning av sjokolade og vaniljeis. En klar favoritt hitill!
newyorksuperfudgechunk
Karakter: 5-
Mektig og god is. Store sjokoladebiter i hvit og mørk sjokolade, nøtter av forskjellige smaker. Denne var og fantastisk god, men syns det fort blir kjedelig med kun sjokoladeis. +for at den er så mektig, altså har jeg den lenger. Tilogmed jeg hadde problemer med å spise en hel boks på en gang. (og det har ikke skjedd før!)
vlhnvqsmueuucrumrlcr
Karakter: 2.
Skuffende til veis ende. Ikke er jeg særlig glad i karamellis, og ikke i karamellsaus heller. Eneste gode med denne isen var mange karamellfylte sjokoladebiter. Etter å ha spist en boks ble jeg ikke sittende igjen med glede slik som jeg pleier. Kun kvalme.

Hvem blir den neste på listen mon tro? Besøk http://www.benjerry.com/?ps=us sjekk ut alle smakene i Amerika! jeg ønsker meg de med kokos og mint hit til Danmark. Da hadde de LETT vært neste på lista!

Kanskje lese litt nå?

jeffreydeanmorganjanoveerik


De tre kjekkeste gutta/menn på to bein.
Hepp hepp. Hva syns dere?
<3

Da har jeg taget weekenden. Og det er fantastisk, for faktisk er det bare..Torsdag! Danmark har helligdag i morgen, St. Bededag (?) og av den grunn, så får vi nordmenn ikke mat i dag, i morgen, lørdag eller søndag. Sånn er det med den saken.
Dagen i dag har virkelig vært givende..Øh. Framføring som gikk så som så. Kun meg av fire på gruppa som rakk å framføre. Mikrobiologi. Kanskje interessant. Og ernæring. Huff. Dette faget som vi ikke må sette oss så dypt inn i siden det virkelig kan være interessant (hvertfall fra læreren sin side). Jeg skal nok klare å unngå å synke for dypt i det. Eller hva med deg Lene? Kroppen min fortalte meg at det var helg i dag tidlig. Så sånn ble det bare og.

Dette blir en full weekend. Masse må gjøres. Hu og hei.
Kine har vist med et kjempefint sted utafor byen der man kan få massasje hos elever. Og det er innmari billig. Faktisk så lite som 175,- (Danske vel og merke) for 45 min. (minutter altså) OG det er jo helt fantastisk! Hva ville vel det ha kostet i Norge? Så jeg tror jeg skal unne meg det.

Kaizerskonsert-billetter er kjøpt og betalt. 5. juni i Odense og 6. juni i Skive. Jeg gleder meg så masse :)
Da blir det en liten alene-road-trip i Danmark for meg. Kos!

dsc05631
Nå har jeg leita gjennom hele pc'en for et bilde jeg kan legge ut.
Guro har sendt meg et fint bilde. Jeg liker å tenke at det er månen, for det kan se sånn ut. Desverre så er det egentlig sopp, eller skimmelsvampe som det heter på dansk. Det er nok sånn månen ser ut vil jeg fortsette å tenke. Nå er vi endelig snart ferdig med portfolien og. Treig og treigere. Tar noen uker da vøtt.

Ha en god weekend. *Smil*

bilde 031 copybilde 029 copy

Våre Demoner er endelig her hos meg.Fantastisk.Fantastisk.
Idag har det vært en generelt bra dag. Vi har vært i Givskud Zoo, for andre kjent som Løveparken. Det var skikkelig Jurassic Park følelse!

Desverre så har jeg et slikt minnekort som er veldig sulten. Plutselig er 100 bilder borte, kun to bilder av en kamel igjen. Og såklart de fine bildene av gorilla og løve som forsvant. Så jeg sitter igjen med to bilder av en kamel, ørten bilder av zebra og giraff på et annet minnekort. Søder'n!
11153

Det får meg til å savne tiden i dyreparken. Spesielt Pjokka. Skjønne, skjønne Pjokka <3 Kanskje jeg jobber i en dyrepark om noen år?

Innbydelse til reunion kommer i posten om noen uker. Datoen blir 27. juni. Håper ALLE kan komme!
Ha en fortreffelig aften godtfolk!

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits