Malin - Kort & Godt -

Idag har det vært skikkelig søndag-søndag. Sånn dag hvor man virkelig får gjort unna ting.

Startet dagen med å sove lenge! Kl 08:15 var det opp (og ja, det er lenge for meg) Mr. Ellingsen bakte brød i går kveld, så da ble det nybakte brød til frokost :)
Gikk en liten tur med gode kollegaer og deres hunder.
Så var det bare å komme i gang med rydding av leilighet og mer utpakkking. Så nå har jeg fått alle klærne mine og Jørn-Inge sine på plass, alt av sengetøy, duker, gardiner er lagt på plass i skapet, 6 flytteesker er pakket ut og ryddet vekk fra babyrommet, (så der er senga på plass!)
Alt av kjøkkenutstyr er på plass (men ser at vi egentlig har litt for dårlig plass..)
Lekegrind er satt opp i stua (til Celia sin glede som syns den var ganske så flott å sove i)
Fem maskiner med klær er kjørt, noen gardiner er strøket og lagt opp og Jørn-Inge har fått båret ned alt som skal i boden.
Så nå er det skikkelig sofaavslapping og strikking, for bekkenet mitt er ikke helt med nå etter en effektiv dag :/

Gardiner på plass på kjøkkenet. Utrolig hvor mye koseligere det bare blir av gardiner!

Savner den karen her! Men han storkoser seg på ferie :)

Ingenting å ha på meg, alt bare klemmer og føles ekkelt og ubehagelig :p

I dag har vært en strålende dag på alle måter! Eller det har egentlig alle dagene denne påsken. Tiden går så altfor fort, og jeg vil så gjerne være her ganske mye lenger (hos mamma og pappa).

Dagen startet med påskeegg fra mamma og pappa (og verdens beste hund som kom i full bykst opp i senga!) ! Håper påskeegget er på plass neste år og, selv om jeg ikke er minst lenger da.

 

Nå er egget ganske tomt egentlig. Godteri er altfor godt noen dager.

Så har jeg tatt det med ro. Sovet to timer ( 4 1/2 time inatt var litt for lite!) Så dro vi ut på en liten gåtur/skogstur hvor vi endte opp nede ved Mangen. Lykkelig hund fikk gjort de tingene han elsker mest her i verden: Løpe fritt, bade masse og tygge så mye pinner han vil. Og nå skal vi ha sein middag, bestilt av meg: flesk og duppe!

 

Ja, jeg skal prøve på det. Mest fordi det er så mye som skjer framover, og det blir fint for familien å følge med på alt som skjer. Spesielt med lille babyen!

Så siden jeg ikke har blogget på år og dag, så er det jo litt å ta igjen. Og det skal jeg gjøre. Skal starte med et gravidinnlegg (selv om det er nok av de blogginnleggene andre steder. Så det kommer her.

 

 

UKE 29

Termin:21. juni 2012

Kjønn:Jente :)

Bestemt navn: Vi har et favorittnavn som jeg håper hu ligner på, men vi får se når hun kommer til verden :)

Utålmodig:Nei, ikke i det hele tatt! Syns i grunn det har gått altfor fort, og skulle gjerne vært gravid en god stund til;)

Aktivitet:Det går veldig i rykk og napp. De siste dagene har det vært fotballkamp 24/7. Andre uker har det værtfryktelig stille. Så avhenger veldig av leie merker jeg!

Vektøkning:13 kg (og det er litt for mye kjenner jeg!) Gikk opp 5 kg de første 20 ukene, og resten nå de siste 8ukene.

Vann i kroppen: Ikke mye, har hatt litt sokkemerker et par ganger.

Strekkmerker: Har fått noen på puppa, de kom i løpet av de første ukene. Ingen andre (bank i bordet!)

Barnerom: I og med at vi akkurat har flyttet så er alle eskene stuet inn på det som skal bli barnerommet, men altav møbler er klart. Trengs bare en storrydding!

Utstyr:Har kjøpt det meste, venter på at det skal komme i posten. Har enkommende mormor som harstorhandlet (og strikket/laget) så og si alt av klær, håndklær, skinnfellpose osv :)

Mangler:Babycall, bleier, pleieprodukter, badebalje, sprinkelsengkant, dyne og litt utstyr til meg selv.

Om fødselen: Jeg bare gleder meg, jeg! Går inn i det med en positiv innstilling! Det eneste jeg tenker på er at deter så langt å kjøre til Hammerfest, og jeg håper jeg får kjøre med Jørn-Inge og ikke i ambulanse.

Oppegående: Ja, det vil jeg si. Har slitet en del med bekkenløsning, men etter at jeg begynte å gå til manuell terapiså er det så og si bra igjen! Merker jo at ting går saktere og at jeg blir fortere sliten, men alt i alt er jeg igod form!

Sulten:Blir fortere sulten, så spiser oftere enn før.

Dilla:Ingenting. Hadde en periode hvor jeg bare spiste leverpostei, og en annen periode hvor jeg baredrakk vann med sitron (og jeg tåler ikke sitron!)

Neste kontroll: Hos jordmor i slutten av april. 
 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits