Malin - Kort & Godt -

Tenk at et valpvalg kan være så ufattelig vanskelig. En hund. Gruelig vanskelig selv om det er såre enkelt.
Drømmen har alltid vært en Golden Retriever. Jeg tenkte ikke på andre hunder. Hadde det på ønskelista hver jul og bursdag. Hadde bilde av en Golden Retriever innpakka i plastfolie slik at det ikke skulle bli ødelagt. Min store, store drøm. Innerst inne er det fortsatt det jeg ønsker meg, men det dukker opp så mange andre også.
goldenretrieverpuppy6ist25693804goldenretrieverpuppy(Bilder fra google)

Kan man motstå en Golden-valp? Fins det noe mer fantastisk? Svært, svært lite.

Så møtte jeg Slurfi. Verdens snilleste hund. Hun var en hund for meg. Absolutt. Og da begynte Finsk Lapphund og rulle og gå i hodet mitt. Dette også.
finnishlapphundtopkennel19383r5j4m6(Bilder fra google)

Så hvordan veit man at man velger den rette? Når har man egentlig valgt den rette?

Jeg veit jeg er treig med å legge ut innlegg. Men jeg tenker på hva som skal bli det neste. Hva blir det neste?
Denne uka er lugn. Jeg tar det virkelig lugnt. Litt for mye vel og merke. Skulle ønske ting gjorde seg selv. Hadde vært fantastisk. Og kanskje litt kjedelig. Jobben (Lørenskog Dyreklinikk) skal ha åpen dag neste uke. Og jeg får ikke kommet. Det er synd. Dere andre som befinner dere i nærheten av Lørenskog neste lørdag; Vær der!

Ikke skjedd mye i det siste. Jeg er mindre rik på visdom. En tann er borte. Jeg fikk den med meg hjem. Ligger i veska mi hvis noen har et stort behov for å se på en tann. Jeg har holdt slanger og krabber. Slangen var overraskende skummel. Kanskje ikke så rart når den er over 2 meter lang og lager lyder. jeg var redd. Det syns vel og. Tenkte bare: Ikke se på meg. Ikke krabb oppover.
dsc05758dsc05746dsc05762
dsc05763dsc05766

Nå venter jeg spent på posten. Jeg venter på Kaizers-cd. IIIIKKKK! gled gled gled! Synd det tar så lang tid å sende til Danmark.  KaizersKaizersKaizers.
Snart skal jeg til Camilla. Vi skal se på film. Bye.

Det er sommer. Skikkelig sommer i DK. Og det er KUN april! Hvor fantastisk er ikke det folkens?Og for dere som sitter i Norge: Her er det bikinivær. Grillevær. Utepilsvær. Fantastisk-nesten-for-varmt-for-Malin-vær! Og for å vise dere flotte lesere hva jeg prater om: Lunsj ute (i midt tilfelle, frokost)piknikfrokost

all tid som mulig tilbringes ute. Fantastisk å kunne lese på gresset. Gjøre skolearbeid på gresset og!
Lørdag skal vi volleyballe, grille og pilse. Det blir vel koselig. Merker at dette været gjør alt så positivt.
Idag har Guro og jeg endelig fått levert portfolie i parasittologi. Halvtime for seint vel og merke. Tom plystra og sa at den så fin ut. Gjorde vel ikke så mye da. Selv om jeg var nervøs.
Nå er det snart frustrerte fruer. Da skal jeg til Camilla og Anja på uventet besøk. håper de er hjemme, så jeg slipper å gå den lange veien hjem igjen. Hehe. Tørr.
dsc05614 copy

En av de mange cyathostomene vi fant etter larvedyrking. Fin eller?
Og prøven ja. Vi har hatt prøve i parasittologi og. Fikk 37/40, så det er jo ålreit.
Men nå får jeg vel tusle. Har svømt 15 lengder i dag og. Høres ikke mye ut, men det er det *klapp på skulderen*

Ha en ålreit kveld godtfolk!

Da satt jeg her igjen. En uke har gått (okei, ikke en uke, men virker sånn) + 3 uker (er det 3 uker?).
Ting går fort. Kjempe fort. Og hva er igjen? Anatomioppgave, portfolie x 2, APV-oppgave.. og sist men ikke minst.. prøver.. For meg er det prøver i fleng. Jeg syns det.

Også har jeg benyttet meg av tandlægen her i Danmark. Trivelig der. Hyggelige folk og greier. Skal dit neste fredag og trekke. Jeg gruer meg. JEG. Jeg gruer meg jo aldri til noe sånt.
Guro og jeg har blitt svømmere. Svømmer som om vi aldri skulle ha gjort annet. Og Karin og. Hu virker det hvertfall som om aldri har gjort annet. Hu bare flyter forbi alle sammen som en fryktelig flink havfrue (haha).

Nå skal jeg egentlig gjøre noe nyttig. Skjer ikke. Klarer ikke. Dessuten begynner House om fem min, og innen den tid skal jeg ha dusja. Jeje.

I mårra er det hælj og! Fantastisk. Da blir det mate og ender og spise is. Da skal jeg ha danske-is med flødebolle og guff :D

Siden jeg ikke liker å skrive et innlegg uten bilder, må jeg vel putte inn noe. Av Putte denne gangen da.
Putte, min fantastiske skapning som har fulgt meg gjennom 11 år. Han er den beste og særeste jeg har.
getattachment

Han er litt sur. Jeg vekte han før jeg skulle reise, kun for å ta bilde. Han liker ikke å bli vekt. Min Putte <3

Jess, da var det påske. Og tilbake i Norge for ferie :) Fantastisk. Dagene går noe syyykt fort. Jeg skulle være flink. Gjøre anatomi og arbeidsmiljø. Lese til prøver. Skrive portefolie. Har jeg gjort noe? NEI, faktisk ingenting. Vil heller nyte påska.
Nå regner det. Og idag passer det faktisk ganske så bra. Erik, jeg, mamma, pappa, Marius, mormor og morfar skal ut å spise idag. Så skal vi hit til Erik og meg etterpå og ta kake og kaffe her. Jeg gleder meg! Mormor og morfar har ikke vært her enda, så det blir jo hyggelig. :) Og for å nevne mårradagen i samma slengen: familie (tanter og onkler og kusiner og fettere) + venner + Mangen = kjempekos.

Jeg har fått plantet litt blomster, så det er litt trevlig ute på trappa.
sany0191
Jeg elska stemorsblomster når jeg var liten. Syns de var så fine. Syns det fortsatt og.

Så har jeg fått lagd litt sånne hengelapper. De er så fryktelig dyre å kjøpe. Så hvorfor ikke lage selv når det blir så og si like bra?
sany0190

I går var Ingvild her. Det er alltid så koselig å se Ingvild igjen. Hu er så søt og god :) Vi har fått planlagt litt reunion. (Innbydelse kommer i posten). Ingvild var snill og hadde med påskegule tulipaner til meg. Og Taco lå og sov vedsiden av a' hele kvelden.

Nå høres det ut som om alt er fryd og gammen. Feil. Jeg er sjuk. Igjen. Bør vel reise til legen nå som jeg har hatt vondt i ører og hals en mnd. Feber har jeg og. Så siden jeg er sjuking skal Erik lage god frokost til meg. Han må bare våkne først. Og jeg kan spille Zelda med litt god samvittighet. For når man er sjuk kan man ligge på sofaen og slappe av og spille tv-spill hele dagen.
taxi sover


Taxi sover.
Ha en fortreffelig påske alle!

Og forresten, vi har fått Sjarmbildene. Veldig fornøyd :) Amy er utrolig flink!
sany0192
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits