Malin - Kort & Godt -

Ailo spiser kattemøkk.

Dette som liksom skulle bli den perfekte helgen. Den i Oslo som jeg gaula så mye om. Så skulle være så flott. Neida, Norwegian tør da pokker'n meg ikke å lande her i Alta. I PÅSKEVÆR. De pysene! Alle andre lander. Dritt. Så det ble ikke noe av da altså. Billetter rett i dass. Skitt. Møkk. Så vi måtte være i Alta. I blandt undrer jeg meg over hvorfor jeg flytta akkurat HIT?! Men sånn er det nå da blitt. LOL. Men vi koste oss for det. Drog ut og spiste.


Og ble bedugget. Og dro hjem igjen. Jørn-Inge lagde egg og bacon. Herlig nattmat.

Og jeg har tatt bilde av at han mekker mat kl 02:48. Hvilket jeg ikke kan huske. Og utifra fokus kan man kanskje se det. Lørdag var vi late. Og det er faktisk første gang at vi har hatt en hel lørdag sammen uavbrutt. Alltid har en eller begge jobbet. Jørn-Inge oppdaget at jeg har egen Top Gear-kanal på tv'en. Og denne har stått på HELE lørdag og søndag. Jeg var på loppis lørdag. Høhø. Dårligst i verden. To bord med klær. Drittklær. Så jeg gikk. Søndag har jeg malt kjøkkenet et siste strøk. Kjøkkenet som er rundt uansett hvor mange strøk jeg maler. Jeg blir smågal, nå har jeg malt fire strøk, og det skinner fortsatt igjennom. Men jaja. Jørn-Inge har flytta alle tingene sine bortsett fra møbler. Så det går unna. Ohoi. Ailo er hentet fra hotellbesøket sitt ihelga. Han er utslitt. God søndag.


Bare fem dager til mannen og jeg reiser en tur til Oslo på love-weekend. Lol. Julegave fra meg til han: flybilletter, hotel + konsertbilletter til Lissie lørdag. Tror det kan bli en flott helg. Blir godt å komme seg litt vekk fra hverdagen og realiteten. Selv om hverdagen er fin, så er det slitsomt. Han med sine to jobber, og jeg med nå mine tre jobber, kjøring fram og tilbake, logistikk. Jeg merker det virkelig tar på.

Og bare 12 dager igjen til vi flytter inn i huset. DET blir hvertfall godt. Hurra. Nå skal jeg snart på jobb. Søndag har aldri vært arbeidsdag for meg, men kan vel være ålreit det og.

Jeg ønsker meg en million kroner. Er så mye jeg ønsker meg.

Nei. Jeg har ikke bursdag. Ikke før i Juni. Ingen andre heller. Men min kjære blir 40 år om under en mnd. Og under en mnd går FORT! 40 er jo en spesiell dag. Et rundt tall. Eller egentlig er alle bursdager en spesiell dag. Men altså. Noen har bestemt at runde tall er veldig spesielt. Helst skulle jeg gjerne ha kjøpt hele verden til han. For det fortjener han. Men det har jeg ikke råd til. Så jeg må pønske ut noe lurt. Jeg tror jeg har noe lurt på lur. En god plan. Jeg må bare jobbe litt ekstra nå, så jeg kan unne han den lure tingen jeg har planlagt. Så vi får sjå.Nå skal jeg på Remajobb. Mandag skal jeg på intervju på annen jobb. Min forhåpentligvis 3.arbeidsplass. Vi er Familien-Arbeid.

Nei, nå tuller jeg. Det er jo ikke påske nå. Snart. Men det er så fantastisk påskevær ute. Herlig Herlig. Den siste uka har jeg våknet av meg selv halv sju. Og da er kroppen min tydeligvis uthvilt. Kanskje ikke så rart med tanke på at jeg legger meg seinest 21.30. Så Ailo og jeg stod opp (han syns det er hardt å stå opp før 7.) Klokka ni var vi ute i lysløypa (uten ski) og tuslet rundt der til 11.

I mårra kveld vil jeg gjerne ut en tur. Og drikke øl. Det er bare så "kjedelig" når jeg ikke kjenner noen her. Greit når Jørn-Inge er hjemme, kan reise ut med han lizzzzm. Men jeg får være tlff. Og stanhaftig. Og dra med meg noen fra Rema etter jobb i morgen.

 

Jeg skal ikke gifte meg. Desverre. Hvertfall ikke ennå. Men idag har jeg prøvd brudekjole. Og jeg falt pladask. 50% avslag. Sukk. Nå skulle jeg ønske at jeg skulle gifte meg. Kjolen var fin. For fin.

Og en annen fantastisk ting med kjolen var at jeg trodde aldri i livet at den skulle passe. Den var en str mindre enn det jeg bruker til vanlig. Men jaggu, den satt som et skudd. Skulle tro den var sydd presis til meg!

Det er altså sånne ting man gjør når man er så mange dager aleine.

Ailo og jeg har vært på en times tur ute. Nå skal vi ut igjen. Fint nordlys.

Jeg er her. Bare ikke vært akkurat her inne på..veldig lenge. Nå skal det bli andre boller. Så her er jeg igjen. I nord. Og det er så mye som skjer. Det er derfor jeg ikke har vært her på lenge. Fordi det skjer så masse masse hele tiden. Nå som jeg akkurat har flyttet hit og kommet en viss grad i orden, flytter jeg jaggu meg igjen. Dog bare ikke så veldig langt unna. Sånn typ 6km fra min nuhværende bolig. Og dit skal jeg jaggu meg ikke flytte alene. For det hadde jeg jo ikke giddi. Dit blir mannen med og. Og Ailo. Og Celia. Det blir fint-rart.

Og vi trenger sofa. Men jeg er så sær. Jeg vil bare ha Ektorp. Som jeg har stående hos mamma & pappa. Og kjøkkenet er rødt. Og jeg vil male det. Egghvit. Men vi skal bare bo der et år. Men rødt kjøkken er litt for "OJ" for meg. Ikke sånn god "OJ" men litt sånn grell "OJ". Jeje. Vi får se.

Forrige helg var vi i Nuvsvåg. Det er et bittebittebittelite sted, langt langt langt unna. Men det er så fint der. Og vi fiska. Jeg ble sur. Jeg fikk aldri fikk. Tilslutt fikk jeg fisk. Da ble jeg kjempeglad. Jeg har ingen bilder. De har Jørn-Inge.

Men hvertfall. Jeg skulle bare si at jeg er tilbake.

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits