Malin - Kort & Godt -

Nå er det altfor lenge siden jeg har skrivd. Mye skjer mellom hver gang, og med min hukommelse er det vanskelig å huske!
Jeg savner pc'en min. Det er skikkelig tomt uten pc. Det er faktisk på tide at jeg tar meg i nakken og får den fikset snart. Men hvertfall, ting går strålende. Jeg har det bra :) Så hva kan jeg skrive.
Jeg savner Kautokeino da. Tenker bare på når jeg kan reise opp igjen.
dsc00078
Her har vi snille Mikkel Isak som jeg bodde hos i nord. Og Elin da!


Jeg trives overraskende godt på Fetsund. Elsker leiligheten. Elsker beliggenheten. Elsker alt. (Bortsett fra at vi ikke kan ha oppvaskmaskin :P )
Jeg vil bare at alle skal komme på besøk, så jeg kan diske opp med kaker og masse godt, og være orntli' husmor :D
dsc00416dsc00419

Har vi da en bitteliten bit av stua. Eller hvertfall halve stua da :)
dsc00443vicollage8
Jeg elsker engledetaljer og vintagebilder. Vintagebilder gir så stemning og harmoni!
Samtidig som jeg legger ut litt bilder tenkte jeg skulle reklamere litt for mamma'n min. Hun syr nemlig verdens søteste puter:
dsc00437dsc00439

Mitt største bursdagsønske er symaskin, sånn at jeg kan sy like fine puter som mamma :D


Ikke alt har vært positivt da. Stakar lille Celiapusen datt i Glomma, heldigvis gikk det bra. Hun mistet kun klør, og går nå på antibiotika. Ut vil hun ikke så særlig mye for øyeblikket.
Og dessuten så begynner rottene å bli gamle. Lille Timothy veit jeg ikke hvor lenge har igjen. Han har blitt tynn, ser dårlig og er pjuskete. Apetitt har han, så håper jo for guds skyld (og Taco sin skyld) at han lever en liten stund til.
Taxi elsker snø. Han syns snøballer er kjempe spennende å hoppe etter. Han syns egentlig alt er spennende å hoppe etter  :)

Og jeg er stolt av meg selv. Jeg har begynt å trene. Og jeg elsker det og! Fantastisk! Jeg har aldri likt det. Derfor har jeg aldri gjort det (bortsett fra fotballen). Men nå har jeg begynt å trene med Camilla. Og vi trener på Golds i Lillestrøm. Det er så gøy, og jeg får så sinnsykt mye energi til overs!

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Danmark. Det er ikke noe jeg ser så veldig fram til. Eller litt deilig blir det nok. Møte folka igjen, og være sosial 24/7. Blir litt godt å sitte på skolebenken noen uker igjen. Og ha masse fritid. Det er det beste med Kolding. Vi har sjukt mye tid til overs. Jeg har sagt til meg sjøl at NÅ Malin skal du være flink. Begynne å lese og skrive litt notater før du reiser ned. Være godt forberedt. Er jeg det? Nei, ikke nå. Har fortsatt 1 1/2 mnd på meg da. Anja skal sitte på med meg. Kan bli spennende å se om vi får plass. Høhø.

Men nå skal jeg gi meg! Dette ble mye!
Ha en god kveld :)


Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012

25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av:


hits