Uke 36 (Malin - Kort & Godt)

Uke 36

Termin: 21.06.2012
Uke: 36+0

Utålmodig: Nei,absolutt ikke.Jeg syns svangerskapet har gått så altfor fort, og skulle gjerne ønske at det varte litt lenger enn de fire ukene som er igjen! Kan være noe med at jeg har jobbet så masse idet siste at tiden bare har flydd i fra meg. Er så mye jeg skulle ønske jeg hadde gjort i svangerskapet.

Kjønn: Ei lita prinsesse <3

Navn: Ja,vi får nå se da! Men vi har nå et navn som vi kaller henne allerede!

Utstyr vi mangler: Ingenting som jeg kan komme på faktisk.. Tror kanskje bare at jeg skal kjøpe saltvannsoppløsning, og da har jeg alt.

Vektøkning: 20 kg :S

Strekkmerker: Huff ja,altfor masse på puppa. Ingen på magen.

Hevelser og vann i kroppen: Plutselig i løpet av de to siste ukene har legg og ankel blitt ett, så veldig mye vann i leggene/føttene og i ansiktet som jeg kjenner.

Aktivitet: Ja, masse! Og jeg elsker hver eneste lille bevegelse! Spesielt når lille frøkna ligger og hikker, fascinerende å se på!

Hode ned: Jepp, det har vært ned siden uke 23.

Kynnere: Veit ikke. Tror kanskje det kan være det jeg har hatt litt på kveldstid.

Sulten: Ja, men det er jeg alltid ellers og.

Matkick: Jeg knasker isbiter. Og gud så deilig det er med isbitdispenser på kjøleskapet!Ingen matkick, men luktkick! Alt lukter så fantastisk godt om dagen!

Plager: Bekkenløsning, urolige bein, føler jeg må altfor ofte på do. Kjenner meg sliten på kvelden/etter jobb, men klarer ikke å finne ordentlig ro pga de altfor rastløse beina.

Humør: Veldig blid og glad!

Neste kontroll: Var på kontroll hos legen idag, neste er hos jordmor 1. juni (1. permisjonsdag!!! HURRA!)

Høygravid: Åjadda!
Så flott mage du har Malin! :D

Skriv en ny kommentar


25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits