Dritt. Nei. Kanskje ikke. (Malin - Kort & Godt)

Dritt. Nei. Kanskje ikke.

Ailo spiser kattemøkk.

Dette som liksom skulle bli den perfekte helgen. Den i Oslo som jeg gaula så mye om. Så skulle være så flott. Neida, Norwegian tør da pokker'n meg ikke å lande her i Alta. I PÅSKEVÆR. De pysene! Alle andre lander. Dritt. Så det ble ikke noe av da altså. Billetter rett i dass. Skitt. Møkk. Så vi måtte være i Alta. I blandt undrer jeg meg over hvorfor jeg flytta akkurat HIT?! Men sånn er det nå da blitt. LOL. Men vi koste oss for det. Drog ut og spiste.


Og ble bedugget. Og dro hjem igjen. Jørn-Inge lagde egg og bacon. Herlig nattmat.

Og jeg har tatt bilde av at han mekker mat kl 02:48. Hvilket jeg ikke kan huske. Og utifra fokus kan man kanskje se det. Lørdag var vi late. Og det er faktisk første gang at vi har hatt en hel lørdag sammen uavbrutt. Alltid har en eller begge jobbet. Jørn-Inge oppdaget at jeg har egen Top Gear-kanal på tv'en. Og denne har stått på HELE lørdag og søndag. Jeg var på loppis lørdag. Høhø. Dårligst i verden. To bord med klær. Drittklær. Så jeg gikk. Søndag har jeg malt kjøkkenet et siste strøk. Kjøkkenet som er rundt uansett hvor mange strøk jeg maler. Jeg blir smågal, nå har jeg malt fire strøk, og det skinner fortsatt igjennom. Men jaja. Jørn-Inge har flytta alle tingene sine bortsett fra møbler. Så det går unna. Ohoi. Ailo er hentet fra hotellbesøket sitt ihelga. Han er utslitt. God søndag.


Skriv en ny kommentar


25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits