Bursdag (Malin - Kort & Godt)

Bursdag

Nei. Jeg har ikke bursdag. Ikke før i Juni. Ingen andre heller. Men min kjære blir 40 år om under en mnd. Og under en mnd går FORT! 40 er jo en spesiell dag. Et rundt tall. Eller egentlig er alle bursdager en spesiell dag. Men altså. Noen har bestemt at runde tall er veldig spesielt. Helst skulle jeg gjerne ha kjøpt hele verden til han. For det fortjener han. Men det har jeg ikke råd til. Så jeg må pønske ut noe lurt. Jeg tror jeg har noe lurt på lur. En god plan. Jeg må bare jobbe litt ekstra nå, så jeg kan unne han den lure tingen jeg har planlagt. Så vi får sjå.Nå skal jeg på Remajobb. Mandag skal jeg på intervju på annen jobb. Min forhåpentligvis 3.arbeidsplass. Vi er Familien-Arbeid.

Sv: Hei du! Tusen takk så hyggelig å høre :D Ja det er lenge siden.Hva driver du med for tiden?
Sv: Oj du har nok og gjøre du da! Så koselig å bli samboere da :) har dere vært sammen lenge?
Renate: Nei, ikke lenge i det hele tatt :P Vi har holdt på i snart 1 år, men vært sånn "offisielt" sammen i snart 5 mnd, så det går jo unna i svinga! Og du da, alt bra? så stor Sofie begynner å bli og :)

Skriv en ny kommentar


25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits