Jeg er ikke borte (Malin - Kort & Godt)

Jeg er ikke borte

Jeg er her. Bare ikke vært akkurat her inne på..veldig lenge. Nå skal det bli andre boller. Så her er jeg igjen. I nord. Og det er så mye som skjer. Det er derfor jeg ikke har vært her på lenge. Fordi det skjer så masse masse hele tiden. Nå som jeg akkurat har flyttet hit og kommet en viss grad i orden, flytter jeg jaggu meg igjen. Dog bare ikke så veldig langt unna. Sånn typ 6km fra min nuhværende bolig. Og dit skal jeg jaggu meg ikke flytte alene. For det hadde jeg jo ikke giddi. Dit blir mannen med og. Og Ailo. Og Celia. Det blir fint-rart.

Og vi trenger sofa. Men jeg er så sær. Jeg vil bare ha Ektorp. Som jeg har stående hos mamma & pappa. Og kjøkkenet er rødt. Og jeg vil male det. Egghvit. Men vi skal bare bo der et år. Men rødt kjøkken er litt for "OJ" for meg. Ikke sånn god "OJ" men litt sånn grell "OJ". Jeje. Vi får se.

Forrige helg var vi i Nuvsvåg. Det er et bittebittebittelite sted, langt langt langt unna. Men det er så fint der. Og vi fiska. Jeg ble sur. Jeg fikk aldri fikk. Tilslutt fikk jeg fisk. Da ble jeg kjempeglad. Jeg har ingen bilder. De har Jørn-Inge.

Men hvertfall. Jeg skulle bare si at jeg er tilbake.

Skriv en ny kommentar


25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits