Her skal jeg egentlig skrive noe (Malin - Kort & Godt)

Her skal jeg egentlig skrive noe

Og jeg kan jo starte med at det er fredag. Og jeg er glad. Sånn som alltid. Nå er jeg glad for noe annet. For Kaizers skal faktisk spille i Tromsø. 18. februar. Det blir gull! For Tromsø er ikke så langt unna! Og 18. februar er ikke så lenge til. Herregud, som jeg gleder meg! Juhu!

Og Jørn-Inge skal være med. Jeg gleder meg til han kan få se herligheten live! Og kanskje Elin og Lasse. Jeg håper de blir med og. For jeg vil møte Lasse. Jeg har ikke møtt Lasse. Jeg vil jo så gjerne møte Elin igjen og. Såklart!

Idag har jeg fri. Det er jo godt. Så planene i dag er ikke store. Det er jo fredag. I morgen skal jeg jobbe på Rema. Husker ikke når. Hvertfall planene idag. Som ikke er så store er.  Rydde/vaske hos meg. Rydde/vaske hos Jørn-Inge. Så blir han forhåpentligvis overrasket når han kommer fra jobb. Så skal jeg på BilXtra. Jeg må ha hundenetting. Sånn som man har mellom bagasje og bakseter. Ailo har nå forstått at han kan hoppe over, så nå gjør han det hele tiden.


Jeg har ingen juleting hjemme. Det er litt synd. For jeg vil jo gjerne ha det litt julete. Nå er det ikke mange dager til vi skal til Ikea. OMG. Jeg gleder meg. Til å dra på Ikea lissom. Og vi skal sove på fint hotel. Det er fantastisk fint. Hvertfall på bildene.

Ser kanskje ikke sånn ut på denne tiden av året. Desverre.
Og planene videre idag. Jeg skal på biblioteket. Må sjekke ut biblioteket i Alta og dens tilbud til meg. Og så skal jeg se etter julegaver. Bare kikke. Kjøpe neste helg. De to julegavene jeg mangler. Jeg har vært fantastisk tidlig ute i år, og det er deilig. Så skal vi spise taco. Og se på tv. Og ta det med ro. Før jobbing. Som sagt i morgen.

Og så skal jeg såklart på posten, for jeg venter på julekalender. Fra mamma!

Therese

Fiiiiiiiint bildee <33333

Skriv en ny kommentar


25 Alta

Malin liker Kaizers mest 8) Minesveiper DVD'er Musikk SNES Super Mario Zelda Rubiks Kube Nettspill Sove Le Kjøre Bil Sommer Scrappe Bilder Jobb Lese Lister Karuseller Dyr Sol Is Regn Snø Skrive

Legg meg til som venn


Widgetsbloglovin


Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits